Κατηγορίες
Κατασκευαστές
 • Camel Active
 • LOQI
 • MargaritaCreations
 • Marta Ponti
 • too little
 • Verde

Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι
H Ιστοσελίδα www.MargaritaCreations.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας Αφεντούλης Παντελεήμων με ΑΦΜ: 038999513 (ΔΟΥ: Γ Πειραιά), και εδρεύει στην Τρυπητή Μήλου , ΤΚ. 84800, Τηλ: 6932 886709.
Διάφορα 
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
2. Ευθύνη www.MargaritaCreations.com: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. 
3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.MargaritaCreations.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Τιμές Πωλούμενων Προϊόντων
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (16%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.MargaritaCreations.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.MargaritaCreations.com σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard, οποιασδήποτε τράπεζας.Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας της WinBank η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.  Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας.To MargaritaCreations.com δεν λαμβάνει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.
 2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.Τα έξοδα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παράδοση  - μόνο για παραδόσεις στην Ελλάδα) είναι 5,00 €.
 3. Με Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς:
   Πειραιώς     :  GR2801720870005087068117417

            Alpha Bank :  GR5301401010101002101386994

           Εθνική        :   GR5601101110000011136642441

 1. Paypal  Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας της PAYPAL  η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.


Επίσης στο www.MargaritaCreations.com σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.


 

Συνέχεια
clear-bug-div